bannerbannerbanner
Містика сновидінь. Практичний сонник
Містика сновидінь. Практичний сонник

Полная версия

Настройки чтения
Размер шрифта
Высота строк
Поля
На страницу:
2 из 2

Пісок – якщо сидите на ньому – багатство, яке ви залюбки можете витрачати; бавитися піском, майструвати щось з нього – приємні сексуальні стосунки, на жаль, нетривалі; брести піском – на задумане витратите більше часу, ніж гадалося. Бачити пісочний годинник  – небезпідставний страх раптової смерті внаслідок катастрофи; бавитися пісочним годинником – витрачаєте час на дурниці.

Поле – доля. Якість її залежить від того, яке воно – весняне, літнє чи буре, осіннє; світле небо над ним чи затьмарене. Крокуєте ви цим полем второваною стежкою чи бредете навмання. Прямуєте до якоїсь мети – своєї домівки, родини, друзів чи никаєте в пошуках бодай якогось прихистку; радість чи страх у вас на душі. Довго стояти серед поля в роздумах – небажано: застій у справах, безрадісне родинне життя, хронічні недуги. Треба йти, не зважаючи ні на що! Долати долю. Якщо впевнено крокуєте полем і над вами яскраво сяє місяць уповні – ви – «місячна» людина – чуттєва, емоційна, мрійник, вигадник, фантазер, і завдяки своїм якостям і обдаруванням здобудете заслужену славу. Ущербний неяскравий місяць – ваша меланхолія, схильність до депресій, невпевненість будуть час від часу викривлювати ваш життєвий шлях.

Пустеля – самота, глибока депресія, відсутність мети, життєвих перспектив. Якщо ж ви, бредучи пустелею, побачите оазис чи натрапите на якихось людей чи тварин (окрім змій) – ваше життя зміниться на краще. Ви знайдете собі пару, здобудете друзів.

Рілля – бачити – великі можливості. Сон підказує вам, що ви мусите конче визначити свою життєву мету і сумлінно «засівати» дану вам життєву ниву. Якщо скористаєтеся нею, на схилі віку вас чекає добрий «ужинок». Але може бути й інше… Пам’ятаєте рядки пісні «Чорна рілля зорана, і кістками засіяна»? Рілля, а над нею темне небо, багряні хмари вістять небажані зрушення, криваві сутички, розруху.

Сніг

© “Я начебто прокидаюся, підхожу до вікна, а там… не золота осінь, як учора, а світ, укритий рівним, без жодного слідочка шаром сліпучо-білого снігу. Відчуваю, як серце моє повниться якоюсь неземною чистотою і радістю… Прокидаюся насправді в чудовому настрої, підбігаю до вікна, а там – золота осінь!

Шукаю тлумачення в Сонниках. Вони дуже різноманітні – любовне побачення, багатство, благополуччя; фортуна підкориться вам і ви здобудете владу; приємний подив; сніг уві сні – до швидкої радості. Зима не в сезон – покращення грошових справ.

Промайнуло три місяці. За цей час нічого особливого не сталося, якщо не рахувати того, що цей розкішний сніговий пейзаж не розтанув у моїй уяві, й кожного разу, згадуючи його, я відчувала піднесення, радість, жагу чистоти.”

Стежка – найближче майбутнє: якщо суха, рівна – обставини сприятимуть вашим справам; кам’яниста, в’юнка – численні перешкоди, неприємні розмови, сутички.

Шлях – торувати самому – важка, невдячна праця; йти попереду юрби – невдача, натяк на те, що ви обрали не свій шлях; йти позаду натовпу – в дійсності будете йти попереду, станете провідником, лідером для багатьох співгромадян.

Яма – завжди небезпека. Ви йдете полем, лісом чи асфальтом, і раптом – перед вами яма. Чим глибша, тим більшою є небезпека. Добре, якщо ви відступите назад і спробуєте оминути її. Гірше, якщо ви зазираєте в яму (самі наражаєтеся на небезпеку, прагнете гострих відчуттів), оскільки з ями може вихопитися полум’я, котре наяву спопелить ваш достаток; вигулькнути небіжчик (давні провини зруйнують вашу кар’єру, родину); виповзти змія чи якась інша потвора (небезпечна хвороба). Погано, якщо ви довго стоїте і вдивляєтеся в порожню яму. Це віщує вам ув’язнення, а то й смерть.

III. Вода

В народній поезії – «водичка-сестричка, водичка Уляночка» – найближча, найрідніша людині речовина, якою можна і оздоровитися, і очиститися, і освятитися.

Пити чисту воду – до щастя; плавати в чистій воді  радість, звільнення від напастей; вихлюпувати воду – матеріальні збитки, втрата репутації, сором; поливати рослини – доброчинність; пірнати – ризикована справа, спокуса, якої вам не уникнути; топитися – великі труднощі, але якщо вздовж річки ростуть верби – впливові друзі допоможуть вам їх подолати.

Вода хлюпнула з-під підлоги – підступи ворогів, неприємні звістки, а також марні тривоги, брехливі чутки.

© «Я заходжу в ванну і бачу, що з-під підлоги струмує вода. Метушуся, починаю гарячково закривати-відкривати крани. З жахом думаю, що вода просякне в квартиру сусідів, а я не зможу оплатити ремонт. «Треба збирати воду» – вирішаю я і вибігаю з ванни. Знайшли відро, якусь шматину. Повернулася, а там… нема води, підлога суха, чиста…

Сонника я не мала, розгадувати сни не вміла. Просто припустила, що слід сподіватися якоїсь халепи. Вона не забарилася. Через декілька днів я отримала повідомлення з банку, за яким я маю сплатити чималий борг. Свого часу я брала позику саме в цьому банку, але вже виплатила її! «Якась афера!» – вирішила я і побігла в банк. Дорогою з острахом думала, що мені доведеться довго доказувати це, можливо, навіть судитися з банком. Аж ні! Виявилося, що оператор припустився помилки і приписав мені борг жінки з прізвищем, схожим на моє».

Брід – переплигуєте з каменя на камінь, не замочивши ніг, – ви доможетеся бажаного завдяки розумові й розважливості. Якщо бредете чистою водою – досягнете успіху чесно, законними способами, якщо ж каламутною – для досягнення омріяного ви не зупинитеся ні перед чим.

Водограй (гейзер, фонтан) –  неочікувана радість. Водоспад – потужний, ревучий – серйозні, несприятливі переміни в суспільному, в особистому житті.

Джерело – радісні події, повнота життя; пити з джерела – одужання.

Криниця – гарний сон, якщо вона доглянута і при ній є відро з водою – доля прихильна до вас, все задумане ви здобудете без особливих зусиль; якщо ж вам треба витягти відро з водою – мусите постаратися, щоб домогтися бажаного; копати криницю – ваша праця на користь суспільства буде належним чином відзначена. Якщо ви копаєте, а земля суха, кам’яниста, а довкола скелі – жінка, яку ви покохали, дістанеться іншому.

Конец ознакомительного фрагмента.

Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

Конец ознакомительного фрагмента
Купить и скачать всю книгу
На страницу:
2 из 2