bannerbannerbanner
Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost
Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost

Полная версия

Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost

текст

0

0
Язык: Русский
Год издания: 2018
Добавлена:
Настройки чтения
Размер шрифта
Высота строк
Поля
На страницу:
3 из 3

V roce 1977, Leonid Brežněv pohne, který, jak to asi vypadá pozoruhodně posiluje svislé síly, a také, samozřejmě, sovětský stát jako celek. Dne 16. června tohoto roku, se ve funkci předsedy prezidia Nejvyššího sovětu SSSR a KSSS generální tajemník dohromady. Jakási dvouhlavého orla se stalo, samozřejmě, už prodělal cévní mozkovou příhodu, bez tvrdosti a chůze bývalý přehlednost, drahý Leonid Ilyich. Velmi závažná politická osobnost, Nikolai Podgornym, který dříve zastával funkci hlavy uvedeného nejvyššího zákonodárného orgánu Unie, poslal do důchodu. O dva roky dříve tajemník ústředního výboru KSČ, AN Shelepin, «odešel»; a to je třeba si uvědomit, zajímavé téma, že «kvůli falešné demokracie», který se přivádí do společné stolování a odpočinku v sanatoriu «pro obyčejné lidi.» Zmizí z nejbližšího okolí Leonida Brežněva a předsedy KGB Vladimira Sevenfold – stejný muž, který kdysi mluvil Leonid Iljič fyzikálním odstraněním Nikita Chruščov. Na «malém politbuře» jsou jen nejbližší, ve všech souhláškách s «Samim», jak říkají nyní «Přátelé».

Předseda Rady ministrů, «obchodní ředitel» A. Kosygin se nepočítá. Opravit, teď není nikdo z kolektivního chování «vůdce». A teď, v reakci na bezpečnostní síly zabíjení Hafizullaha Amina, osobního přítele generálního tajemníka, Nur Tarakiho Brežněv jako něco komunikoval Andropov a Ustinov, otevře Pandořinu skříňku. Invaze do Afghánistánu, zničení Amin a polovina jeho rodiny, dlouhodobě viskózní války s těmi, kteří by mohli být dobrými sousedy, jsou začátkem konce SSSR.

Říkají, že je to něco «Američanů, kteří se mohou v Afghánistánu objevit» … Ve Vietnamu se také objevili, když bylo pro ně tolik dobré? A nyní jsou koaliční jednotky stále v «afghánském». My, přátelé z toho, se ukázalo, není ani chladné ani horké.

Mezitím extrémně zúžený okruh odpovědných osob, Leonid Ilyich Brežněv, nemá nyní na něho spoléhat. Osoba se slabým zdravotním stavem spadá do zajetí svých, stále poměrně silných přátel. Neexistuje žádná alternativa, lidé mlčí, podprocesy běhu obrovské země jsou nakonec vázány jen dvěma až třemi lidmi. Leonid Brežněv někdy jen volá ministr obrany Dmitrij Ustinov, se slzami a potupu v hlase se táže: «Když to skončí (obscénní slovo) war… Dima, jsi mi slíbil, že to není na dlouho»

Leonid Brežněv nemá právo se zbavit ani sebe. Několikrát prohlašuje touhu odejít do důchodu a přijímá od politbyra dobrotivou «ne» odpověď. Tento systém postrádá instituci více či méně pravidelné, legitimní změny moci. pro působení na televizi dívá, narazí na každém slově, v čele státu, občané SSSR (pocity autora) nevědomky identifikovat se s ním sami, výkon, obecný stav «Brzy to všechno skončí»

Конец ознакомительного фрагмента.

Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

Конец ознакомительного фрагмента
Купить и скачать всю книгу
На страницу:
3 из 3