bannerbanner
Настройки чтения
Размер шрифта
Высота строк
Поля
На страницу:
2 из 2

– Так, Герда, ви праві, з приводу розвитку та співпраці з іншими колегами. Навіть в моїй адвокатській кар'єрі керівника юридичної фірми це потрібно. Я беру участь, як адвокат, в деяких голосних справах, в основному, це шахрайські злочини, економічні махінації. Від вбивств, крові та маніяків я далекий звичайно, але, знаєте, у тих людей, також руки по лікоть у бруді.

Бар був переповнений відвідувачами, всі гомоніли, така невимушена атмосфера. Ближче до 9-тої вечора почався виступ місцевої німецької групи. Молоді хлопці співали про кохання і дружбу в досить саркастичній формі. Було весело за ними спостерігати. Сміх та гомін відвідувачів, запахи свічок, атмосфера приємна та дружня. Лунала і танцювальна, повільна музика. Роберт запросив Герду на танок. Він взяв її за талію, притиснув до себе так сильно, що у дівчини перехопило подих. Вона відчула аромат не лише дорогий парфум, але і звабливий запах його тіла. Мурахи побігли по її шкірі. Це був такий сексуальний потяг, сильний, інтригуючий.

Вони ще проговорили біля години, повторили свої коктейлі. Музиканти закінчили виступ. В барі почали звільнятися столики. Біля дванадцятої ночі Роберт, взявши за руку Герду, вийшли з бару Madame Claude. Таксі вже чекало їх біля дороги.

– Grand hotel! – голосно крикнув Роберт. Він сів на задньому сидінні поряд з нею. Герда ще не встигла отямитися, як його руки вже нишпорили під її спідницею, губи пристрасно цілували шию і опускалися нижче..… Можливо все виходило швидко, і заходило занадто далеко, але такі прекрасні відчуття. Герда хотіла жити цим моментом зараз, цією солодкою миттю, без почуття сорому та жалю. Бути тут і зараз, ні про що не думати, кохатися, насолоджуватися.

Вони зайшли в шикарний хол готелю «Grand hotel», що розташувався в центрі самого Берліну. Мармурова підлога виблискувала своєю чистотою. Золоті канделябри на стінах, вишукана люстра, аромати дорогих парфумів. В центрі, на столику з коралового мармуру, стояла ваза з живими квітами- гарні, величезні білі та рожеві хризантеми, осінні квіти, додавали свого оригінального запаху в повітря. Підтримуючи її за талію, він підійшов на ресепшн за карткою- ключем від кімнати, потім вони піднялися по сходах. Дзеркальний ліфт зупинився на 5-му поверсі. Килим червоного кольору стелився змійкою під їх ногами, золотаві з чорним підсвічники на стінах мляво миготіли, світло відблискувалось на шпалерах із золотими вензелями на стінах. 527- номер його кімнати. Роберт підніс магнітну картку- двері відчинились, потім він вставив картку-ключ в слот – тихе комфортне світло залило кімнату.

Герда зайшла в номер ніби в солодкому сні, ноги здавалися важкими. Штори в номері 527 були вже закритими, хаускіпінг встиг зробити гостю «вечірній сервіс» – це така спеціальна послуга в 5* готелях, коли перед сном з 21-22-00 закривають тюлі, штори, на ліжку викладають подушки, та розстеляють покривало, такий елемент додаткового сервісу, підготовка кімнати на ніч. По дорозі до ліжка з неї впала юбка за допомогою Роберта звісно, з блузкою було складніше, в пориві пристрасті два ґудзика майже відірвалися і висіли на одній нитці. Туфлі розкидані в різні боки по килиму. Він швидко зняв з неї чорні капронові панчохи, трусики стягнув зубами. Все було ніжно і прекрасно. Герда насолоджувалась цією миттю пристрасті. Його солодкі поцілунки покривали все її тіло, відбитки рук вона відчувала на своїх стегнах, та на талії. Роберт щось шепотів їй на вухо на англійській мові, щось непристойне і пристрасне, а іноді навіть похітливе. Вона розуміла всі ці слова і ще більше розпалювалась. Він рухався ритмічно, всім тілом Герда відчувала його всередині себе, весь його рельеф, кожен м'яз чоловічого тіла.

Після піку насолоди, Герда відчула сильну спрагу, ніби вмить вся рідина з її тіла випарувалась. Зі щасливого обличчя скотилася сльоза. – Люба, щось не так? схопився Роберт. – Ні, все прекрасно, не зважай, коли мене переповнюють такі емоції, після піку насолоди, можу пустити сльозу, і це показник прекрасного і мить щастя. Ковток води повернув Герді баланс почуттів…

Глава 3

Розтин

Він лежав на столі з нержавіючої сталі накритий простирадлом. Ерекції вже не було. Герда стояла над ним в білому халаті та захисному фартусі. На обличчя дівчина одягла захисну маску та окуляри. Зазвичай вона не робила сама розтини. Цим займались патологоанатоми лабораторії, з якою співпрацювало її детективне агентство. Але тут особливий випадок, для неї особливий. За першою, вищою освітою Герда здобула ліцензію лікаря. Незвична спеціальність- медичний спеціаліст за направленням «клінічний патолог» для дівчини з околиць Баварії, з такої релігійної родини католиків як у неї. Герда не боялась крові, трупів та всієї тієї відповідної містичної атмосфери самого процесу. Для неї розтин являвся просто одним з етапів слідчих дій, важливою сходинкою пошуку істини. Всупереч популярному уявленню про роботу лікарів-патологоанатомів, їх найпоширеніша діяльність заключається в проведенні прижиттєвої мікроскопічної діагностики (зокрема, біопсії) біологічних матеріалів пацієнта, які відправляють на дослідження такі спеціалісти як хірурги, урологи, гінекологи, ендоскопісти. І лише невелика частина їх праці присвячена дослідженню трупу людини з метою встановлення причин смерті.

Стіни в приміщенні моргу в білому кафелі. Світла достатньо, галогенові лампи по периметру та всередині стелі. Кімната виглядала ідеально чистою, майже стерильною. Бюро розслідувань «Штайн», в якому числилась Герда старшим детективом співпрацювали саме з цим моргом, бо тут були надійні патологоанатоми і сучасна лабораторія. Не слизький, матовий кахель жовтого кольору на підлозі покладений з ухилом під зливи. Сучасні стаціонарні столи для розтину з нержавіючої сталі, над ними на стелі великі круглі лампи додаткового освітлення, каталки на колесах, нове обладнання та захисних одяг для лікарів. Така миротворча атмосфера моргу сприяла комфортній, злагодженій роботі, якщо можна так сказати в цьомі місці, і правильним результатам діагностики. Бездоганна репутація медичного закладу являлась важливим фактором. Всі лікарі-патологоанатоми, санітари підписували документи про нерозголошення ходу та таємниць слідства, а також встановлених причин смерті пацієнтів. Вони коректно спілкувалися з родичами померлих.

Конец ознакомительного фрагмента.

Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

Конец ознакомительного фрагмента
Купить и скачать всю книгу
На страницу:
2 из 2