bannerbannerbanner
Razende Harten
Razende Harten

Полная версия

Razende Harten

текст

0

0
Язык: nl
Год издания: 2021
Добавлена:
Настройки чтения
Размер шрифта
Высота строк
Поля
На страницу:
1 из 7


Razende Harten

De Bewaker Van Het Kristallen Hart Serie Boek 3

Amy Blankenship

Vertaald door Angelique Hofland

Copyright © 2009 Amy Blankenship

Engelse editie uitgegeven door Amy Blankenship

Tweede editie uitgegeven door TekTime

Alle rechten voorbehouden.

De Legende Van Het Hart Van De Tijd

De werelden kunnen veranderen ... maar echte legendes vervagen nooit.

Duisternis en licht hebben sinds het begin der tijden voortdurend gestreden. Werelden worden gevormd en verpletterd onder de voeten van hun scheppers, maar de voortdurende behoefte aan goed en kwaad is nooit ter discussie gesteld. Soms wordt er echter een nieuw element in de mix gegooid ... het enige dat beide partijen willen, maar slechts één kan hebben.

Paradoxaal van aard is het Guardian Heart Crystal de enige constante waar beide partijen altijd naar hebben gestreefd. De kristalachtige steen heeft de kracht om het bekende universum te creëren en te vernietigen, maar kan in één adem een einde maken aan alle lijden en strijd. Sommigen zeggen dat het kristal een eigen wil heeft ... anderen zeggen dat de goden erachter zitten.

Elke keer dat het kristal verscheen, stonden zijn bewakers altijd klaar om het te verdedigen tegen iedereen die het zelfzuchtig zou gebruiken. De identiteit van deze bewakers blijft onveranderd en ze hebben met dezelfde wreedheid lief, ongeacht de wereld of dimensie.

Een meisje staat in het midden van deze oude bewakers en is het voorwerp van hun genegenheid. Ze houdt de kracht van het kristal zelf in zich. Dit is de drager van het kristal en de bron van zijn kracht. De lijnen vervagen vaak en het bewaken van het kristal verandert langzaam in het bewaken van de priesteres van de andere bewakers.

Dit is de wijn waaruit het hart van de duisternis drinkt. Het is de kans om de bewakers van het kristal zwak en vatbaar voor aanvallen te maken. De duisternis hunkert naar de kracht van het kristal en ook naar het meisje zoals een man naar een vrouw zou verlangen.

Binnen elk van deze dimensies en werkelijkheden vind je een geheime tuin die bekend staat als het Hart van de Tijd. Daar knielt een standbeeld van een jonge menselijke priesteres. Ze wordt omringd door eeuwenoude magie die haar geheime schat verborgen en goed bewaard houdt. De handen van het meisje zijn uitgestrekt alsof ze wacht tot er iets kostbaars in wordt gelegd.

De legende zegt dat ze wacht op de krachtige steen die bekend staat als The Guardian Heart Crystal om naar haar terug te keren.

Alleen de Guardians kennen de ware geheimen achter het standbeeld en hoe het is ontstaan. Voordat de vijf broers hun eerste adem uitblies, beschermden hun voorouders, Tadamichi, en zijn tweelingbroer, Hyakuhei, het hart van de tijd tijdens zijn donkerste geschiedenis. Eeuwenlang beschermden de tweelingen het zegel dat ervoor zorgde dat de menselijke wereld niet zou overlappen binnen het demonenrijk. Deze taak was heilig en het leven van zowel mensen als demonen moesten veilig en geheim voor elkaar worden gehouden.

Onverwacht, tijdens hun regeerperiode, stak een kleine groep mensen per ongeluk de demonenwereld over vanwege het heilige kristal. In een tijd van beroering veroorzaakten zijn krachten een scheur in het zegel dat de dimensies had gescheiden. De leider van de mensengroep en Tadamichi waren snel bondgenoten geworden en hadden een pact gesloten om de scheur in de zegel te dichten en de twee werelden voor altijd van elkaar gescheiden te houden.

Maar in die tijd waren Hyakuhei en Tadamichi allebei verliefd geworden op de dochter van de menselijke leider.

Tegen de wens van Hyakuhei was de scheur gerepareerd door Tadamichi en de vader van het meisje. De sterkte van het zegel was vertienvoudigd, waardoor de gevaarlijke liefdesdriehoek voor altijd werd gescheiden. Hyakuhei's hart was verbrijzeld ... Zelfs zijn eigen bloedbroeder, Tadamichi, had hem verraden door ervoor te zorgen dat hij en de priesteres voor eeuwig van elkaar gescheiden waren.

Liefde kan in de meest slechte dingen veranderen als ze eenmaal verloren is. Hyakuhei's gebroken hart veranderde in boosaardige woede en jaloezie en veroorzaakte een strijd tussen de tweelingbroers, het einde van Tadamichi's leven en het splitsen van hun onsterfelijke zielen. Die splinters van onsterfelijkheid creëerden vijf nieuwe bewakers om de voogdij over het zegel te nemen en het te beschermen tegen Hyakuhei, die zich bij de demonen in het kwade rijk had gevoegd.

Gevangen in de duisternis die hij was geworden, verwierp Hyakuhei elke gedachte aan het beschermen van het hart van de tijd ... in plaats daarvan richtte hij zijn energie op het volledig verbannen van het zegel. Zijn lange nachtelijke lokken, die tot over zijn knieën reikten en een gezicht dat alleen aan de meest verleidelijke toebehoorde, verloochenden het ware kwaad dat verborgen was in zijn engelachtige verschijning.

Terwijl de oorlog begint tussen de krachten van licht en donker, wordt een verblindend blauw licht uitgestraald door het geheiligde standbeeld, wat aangeeft dat de jonge priesteres herboren is en dat het kristal aan de andere kant is opgedoken.

Terwijl de bewakers zich tot haar aangetrokken voelen en haar beschermers worden, begint de strijd tussen goed en kwaad echt. Vandaar de toegang tot een andere wereld waar duisternis dominant is binnen de wereld van het licht.

Dit is een van hun vele epische avonturen ...

Hoofdstuk 1 “Gevaarlijke kussen”

“Ik moet gewoon een dag of twee naar huis.” Kyoko zuchtte in zichzelf terwijl ze achteroverleunde tegen de bast van een enorme boom. Ze trok haar benen voor zich op en legde haar kin op haar knieën terwijl ze tussen de uitgestrekte wortels van de boom ging zitten. Zeggen dat ze ongelukkig was, zou een understatement zijn geweest.

Ze was moe, vies en ergerde zich aan het feit dat ze de afgelopen dagen geen talisman waren tegengekomen. Dat was een feit dat Toya aan het mokken was. Hun kleine bonte gezelschap had besloten een paar dagen pauze te nemen. Kyoko trok een wenkbrauw op, wetende dat het ofwel een pauze zou nemen of elkaar zou wurgen. Ze blies haar pony uit haar ogen en stemde stilletjes in.

Suki was naar de dichtstbijzijnde stad vertrokken om een kennis te zien over meer moordwapens. Shinbe was haar achternagegaan en liep naast haar met zijn hand achter haar aan alsof hij haar kont wilde voelen. De klap die volgde was het hoogtepunt van Kyoko's dag geweest. Ze grijnsde omdat ze wist dat Shinbe niet had gewild dat Suki alleen door het platteland zou gaan. Hij probeerde haar alleen te beschermen, maar in plaats van dat te zeggen, deed hij gewoon alsof hij de viezerik was die ze allemaal kenden en waar ze van hielden.

Toen ze om zich heen keek, zag ze dat Kamui er weer met Kaen vandoor was gegaan. Dat deed hij de laatste tijd veel. Kyoko glimlachte bij zichzelf en wenste dat ze diezelfde vrijheid had. Kaen was een vuurgeest en kon wanneer hij wilde van menselijke vorm in een draak veranderen. Kamui klom dan op zijn rug en ze vlogen over het hele land, soms dagenlang weg.

Kyoko keek naar Toya, die naast haar tegen de boom leunde, en merkte dat zijn hoofd snel naar beneden kantelde toen hij haar zijn kant op zag kijken. ‘Hij kijkt weer naar me,’ dacht Kyoko bij zichzelf terwijl ze de warmte naar haar wangen voelde stijgen. Hij gedroeg zich de afgelopen weken vreemd ... maar dan nog ... wanneer gedraagt Toya zich niet vreemd? Ze grijnsde om haar eigen grap.

Ze keek weg toen haar hand omhoogkwam om de kleine zak aan te raken die was vastgemaakt aan de lange leren riem die ze om haar nek droeg. Ze voelde de kleine splinters kristal die in het dunne leer verborgen waren. Haar gedachten gingen onmiddellijk naar Hyakuhei, hun vijand. Ze kon niet begrijpen hoe iemand die zo opvallend mooi was zo wreed en onvoorspelbaar kon zijn. Kyoko trok een wenkbrauw op en herinnerde zichzelf eraan dat schijn bedrieglijk kon zijn ... vooral in een land dat overspoeld werd door demonen.

Terwijl Hyakuhei stukken van de talisman verzamelde, werd hij sterker, ook al was hij in het begin extreem krachtig. Met het vermogen om de zwakkere demonen in zichzelf te nemen en te gedijen op hun kracht, werd hij met elk gevecht gevaarlijker. Als hij ooit alle stukken van de talisman zou krijgen, zou hij de barrière tussen de demonen- en de mensenwereld kunnen doorbreken. Als dat zou gebeuren, zou hij de demonen in haar wereld toelaten en zouden de mensen geen schijn van kans maken.

Toya zat daar en deed alsof hij al bijna een uur sliep, wachtend om te zien wat Kyoko zou doen. Het was tenslotte niet zo dat hij iets te doen had nu hij was overruled om de jacht op talismannen voort te zetten. Zijn adem stokte in zijn borst toen hij haar gezicht naar het zonlicht zag kantelen en hij voelde zijn maag samenknijpen.

Het leek alsof alles wat ze de laatste tijd deed hem aan het denken zette om ... haar te houden. Toya vroeg zich stilletjes af of dit ooit voorbij was, of ze gewoon terug zou gaan naar haar wereld en hem helemaal zou vergeten. Soms merkte hij dat hij wenste dat deze oorlog nooit zou eindigen en dat is nog een reden waarom hij ermee instemde deze pauze toe te staan. Zijn gouden ogen verzachtten met een verborgen verlangen toen ze opstond en haar lange, zijdeachtige kastanjebruine haar begon te waaien in de bries.

Kyoko was nooit goed geweest in lang stilzitten en haar zenuwen begonnen al te rafelen van verveling. Omdat ze iets nodig had om haar gedachten af te leiden van de rotzooi die ze in deze wereld had gemaakt, stond ze op en liep naar een nabijgelegen pad.

“Toya, ik ga even wandelen, oké?” Riep Kyoko over haar schouder terwijl ze wegliep ... waarheen, dat wist ze niet. Ze beet op haar onderlip toen ze hem niet hoorde volgen. Prima ... ze wilde toch niet dat hij met haar meeging. Ze trok een wenkbrauw op bij de stille leugen. Ze liepen al dagen, dus waarom deed ze het in vredesnaam als het niet nodig was. Geen wonder dat hij niet had aangeboden haar gezelschap te houden.

Ze ging mokkend langzamer lopen. Toya deed de laatste tijd zo vreemd. Ze kreeg een whiplash van de plotselinge veranderingen in zijn persoonlijkheid en was het zat om er geobsedeerd door te raken. Kyoko besloot door te gaan tot ze zo moe was dat ze de komende dagen alleen maar zou slapen.

Toya stond op en wilde niets liever dan haar volgen. Hij schoof weg van de boom en deed een stap om precies dat te doen, maar stopte halverwege. Hij leunde met een zucht achterover tegen de boom. ‘Oh nee, ik blijf hier ... waar het veilig is.’ Hij ademde door op elkaar geklemde tanden en dwong zichzelf haar niet als een stalker te volgen.

Het was alles wat hij vandaag kon doen om toch afstand te houden. Hij voelde geen demonen in de buurt en dacht dat ze een tijdje veilig zou zijn. De zilveren bewaker ademde diep in toen hij van de boom naar beneden gleed en ertegenaan ging zitten. Kyoko's geur was nog steeds op de open plek en hij werd er gek van.

Het gebeurde elke keer dat hij te veel tijd alleen met haar doorbracht. Hij zou raar gaan doen en zij zou boos worden, dan zou hij iets doms zeggen en het erger maken. Als hij zeker wist dat ze hem niet zou afwijzen, zou hij haar de hand reiken zoals hij had gewild sinds het eerste moment dat hij haar had gezien. Toya keek boos naar zijn handen en vroeg zich af waarom elke keer dat hij het probeerde, er iets gebeurde dat het verpestte.

Kyoko liep een hele poos en ongepaste gedachten over de mannelijke bevolking in deze wereld en haar eigen wereld. De klaterende geluiden van stromend water brachten haar aandacht weer op haar omgeving. Toen ze om zich heen keek, zag ze een kristalheldere plas water met een kleine waterval die het constant voedde.

“Het is verbazingwekkend hoe in een land van monsters sommige dingen zo mooi kunnen zijn,” fluisterde ze vol ontzag. Haar smaragdgroene ogen lichtten op toen ze alles in zich opnam. Kyoko voelde niets in het water dat haar pijn zou kunnen doen of zou willen vechten en begon zich uit te kleden, wetende dat ze ver van elk type dorp verwijderd waren.

Ze kon haar geluk niet geloven dat ze dit allemaal in haar eentje tegenkwam en ze was niet van plan om de kans aan haar voorbij te laten gaan. Ze stak eerst haar tenen erin om het water te testen, maar ze smolt bijna toen ze ontdekte dat het van nature verwarmd was.

Kyoko liep het water in en spetterde het op zichzelf, genietend van het reinigende gevoel ervan. Ze was zo verwend geweest in haar eigen wereld en had als vanzelfsprekend aangenomen dat ze een warme douche kon nemen wanneer ze maar wilde. Deze wereld was een heel andere zaak. Ze stapte dichter bij de waterval, liet die op haar haar neerkomen en voelde zich rustiger dan ze in lange tijd had gedaan.

Ze vond het heerlijk om even iets anders te hebben dan Toya om over na te denken. Ze was het zat om in een roes te zitten vanwege hem en zijn stemmingswisselingen. De laatste tijd hoefde hij haar alleen maar aan te kijken en ze zou blozen. Dat maakte haar boos. Het ging hem erom de talisman te vinden en demonen te doden.

Toen Toya de demonen onder ogen zag, kon hij soms angstaanjagender zijn dan het kwaad waartegen hij vocht. De waarheid was dat de meeste mensen dachten dat Toya iedereen haatte ... het was gewoon zijn persoonlijkheid. Ze herinnerde zichzelf er constant aan dat hij verre van menselijk was en zich niet aan hun regels hield ... geen van de bewakers deed dat.

Soms ving ze echter een glimp op van de man achter de bewaker. Op die zeldzame momenten leek hij anders ... zachter. Hij zou per ongeluk iets doen waaruit bleek dat hij meer om haar gaf dan hij liet blijken. Hij was de enige van de vijf bewakers die het Hart van de Tijd kon oversteken naar haar wereld en ze vroeg zich af waarom. Betekende het iets? Waren ze stiekem meer met elkaar verbonden dan zij en de andere bewakers?

Kyoko beet naar zichzelf van teleurstelling omdat ze nog steeds aan Toya dacht nadat ze had besloten dat niet te doen. Ze schrobde haar huid en haar tot het straalde en ging toen op het wateroppervlak liggen. Ze was nog niet klaar om zo'n mooie plek te verlaten. Het was niet te zeggen of ze het ooit nog zou zien.

Ze helderde haar hoofd op terwijl ze luisterde naar het water dat tegen haar oren kabbelde. Kyoko sloot haar ogen, ontspande zich en liet haar door het water wiegen.

*****

Kyou had zijn broers van een afstand gevolgd ... vaak het gebied rondom hen ontdaan van de demonen die elke beweging van het meisje achtervolgden. Hij was tot de conclusie gekomen dat zijn broers lui werden of dat de vijand sterker werd. De demonen die op hen jaagden, wonnen aan kracht.

Hij voelde een scheiding binnen de groep en gromde afkeurend. Hij ademde diep in en volgde de geur die hem riep. Even later bereikte hij zijn doel. Kyou keek naar het kristalheldere water terwijl hij hoog in de lucht zweefde en zijn engelengezicht naar het meisje wendde dat op het glinsterende oppervlak van het water lag.

Er was geen emotie te zien in zijn uitdrukking toen hij zijn blik haar lichaam liet strelen. Zijn zilveren haar wapperde in de lichte wind terwijl glinsterende lokken over zijn rug tot aan zijn dijen hingen. Hij kon haar zoete geur ruiken vanaf de hoogte waarop hij was, waar hij tot stilstand was gekomen.

Kyou was verslaafd aan haar geur, dit meisje dat ze moesten beschermen. Zijn gouden bollen keken naar haar terwijl ze op het water lag als een naakte watergodin die hem wenkte. Zij was degene die het Guardian Heart Crystal terug naar hun land had gebracht, wat niets anders dan onrust en gevaar had veroorzaakt. Het verbrijzelen van het kristal had haar lot snel beslist. Ze behoorde nu tot de bewakers, hoewel hij betwijfelde of ze zich dat realiseerde.

Zijn lippen gingen vaneen toen hij naar het meisje keek dat hij in het begin had geprobeerd te vermoorden, maar zichzelf er nooit toe kon brengen het te doen. Als hij haar echt dood had gewild ... zou ze dood zijn. In plaats daarvan beschermde hij haar van een afstand terwijl zijn broers dichter bij haar bleven. Dergelijke onschuld mag niet alleen worden gelaten zonder bescherming. Zijn blik vernauwde zich bij de incompetentie van zijn broer. Misschien moet hij degene zijn die haar zo goed beschermt.

Kyou glimlachte, iets wat hij bijna nooit deed. Hij hield van het kat-en-muisspel en de priesteres moest een lesje worden geleerd over alleen betrapt worden in zo'n gevaarlijk land.

Hij gleed langzaam naar haar toe en zag dat haar ogen gesloten waren. Kyou lag uitgestrekt boven haar zonder haar aan te raken, bleef daar maar in de lucht hangen en liet zijn lange haar een gordijn om hen heen vormen. De zachte waaier van haar donkere wimpers over romige wangen deed hem even stilstaan. Zijn blik zakte langzaam naar haar volle lippen van verwondering. Hij legde zijn eigen lippen op de schelp van haar oor en blies zijn hete adem erin.

Kyoko's ogen gingen geschrokken open en ze sloeg haar hoofd in het rond, waardoor Kyou's lippen over haar wang streek terwijl ze rondkeek ... en stopte precies op haar lippen. Ze keek recht in Kyou's gouden ogen. Ze waren hypnotiserend. Het was alsof ik werd gekust door een engel, maar ... Dit was Kyou. Toya's broer was geen engel. Hij was de meest gevreesde en machtige bewaker in het land. Hij was ook één van haar beschermers, hoewel ze hem bijna nooit zag.

Ze verloor alle drijfvermogen toen ze in paniek raakte. Ze begon in het water te zinken, maar dat kon haar niet schelen, zolang het haar maar weghield van zijn hypnotiserende ogen. Ze onderdrukte een schreeuw toen hij plotseling zijn hand uitstak, haar bij haar onderrug greep en haar uit het water tilde tot ze dicht tegen hem aan werd gedrukt.

Kyou kon haar angst voor hem ruiken en besloot dat hij haar angst niet wilde. Iedereen was bang voor hem ... zelfs zijn broers. Zijn gouden ogen gloeiden toen hij haar stevig vasthield en haar strijd stopte. De Guardian Heart Crystal had lang geleden besloten dat ze voorbestemd waren om bondgenoten te zijn en dat hij degene die hij beschermde niet zou hebben, uit angst voor zijn bescherming. Kyou gebruikte zijn verstandelijke vermogens om in haar herinneringen te kijken en ontdekte dat de priesteres nog nooit was gekust ... tot nu toe. Zijn ogen werden aantrekkelijk donker van die wetenschap.

Kyoko was zo geschokt dat ze alleen maar in de vloeibare gouden poelen kon staren, wachtend op ... Ze wist niet waar ze op wachtte, maar ... God, wat was hij mooi. Ze dacht dat ze een lichte glimlach om zijn mondhoeken zag trekken. Ze knipperde met haar ogen en vroeg zich af of hij haar gedachten had gelezen. Nu wist ze waarom ze nog nooit zo dicht bij de gouden bewaker was geweest ... het was gevaarlijk voor de zintuigen.

Kyou voelde een aantrekkingskracht die hij niet in de hand had en sneed zijn lippen over de hare in een krachtige kus, alsof hij een onbekende deal wilde sluiten. Het duurde maar een paar seconden, maar voelde als een eeuwigheid. Langzaam beëindigde hij de kus, zich afvragend welke betovering ze op hem zou uitspreken om hem zulke vreemde emoties en verlangens te laten voelen. Kyou hield haar dichter tegen zich aan ... niet bereid haar op dit moment los te laten. Hij keek naar haar met een vreemde blik ... bijna in verwondering, zijn gouden ogen leken te breken door de weerspiegeling van het water.

Hij had zijn priesteres willen leren wat er kon gebeuren als ze alleen en zonder bescherming werd betrapt, maar op de één of andere manier werd het meer. Hij had beter moeten weten dan haar aan te raken. Zijn zintuigen verruimden zich en hij voelde zijn broer in een snel tempo naderen, waardoor hij stilletjes gromde bij het binnendringen. Kyou gleed over het water naar de oever, richtte hen op en zette haar zachtjes op haar voeten.

Toen hij zag dat ze nog steeds onder zijn trance was, stak hij zachtjes zijn hand uit en streek met het kussentje van zijn duim over haar zachte wang, genietend van de bezittelijke warmte die in zijn beschermend bloed roerde. Hij gaf nog een keer toe aan de aantrekkingskracht en bracht haar lippen terug naar de zijne voor een laatste verschroeiende kus voordat hij verdween, en liet door het fladderen een doorschijnende gouden veer achter die ook verdween toen hij het wateroppervlak aan haar voeten raakte.

Kyoko bleef daar even staan nadat Kyou was verdwenen en probeerde te bedenken wat er in godsnaam net was gebeurd. Toen hapte ze naar adem en keek naar zichzelf. Ze was naakt en hij had haar aangeraakt en vastgehouden. Ze kon er niets aan doen, maar er begon iets in haar maag ... hitte. Iets dat ze tot nu toe alleen had gevoeld bij die zeldzame momenten met Toya.

Toen ze eindelijk weer bij zinnen kwam, greep ze haar kleren en hield die tegen zich aan. “Hoe durf je dat te doen!” Ze voelde dat haar humeur begon te ontbranden voor de hoge en machtige heer Kyou. ‘Wie denkt hij wel niet dat hij is?’ Haar gezicht ging naar de hemel terwijl haar vingers omhooggingen om haar nog tintelende lippen zachtjes aan te raken.

Ze verstijfde toen ze Toya's stem haar naam hoorde roepen. ‘Geweldig,’ Kyoko schudde haar shirt uit en gooide het snel over haar hoofd. Tegen de tijd dat het op zijn plaats gleed en ze kon zien, staarde ze recht naar Toya, net anderhalve meter voor haar. Ze trok haar shirt zo ver mogelijk naar beneden en bloosde tien tinten rood.

“Toya, draai je om!” Eiste ze en jankte toen inwendig: ‘Jeetje, heeft geen van de bewakers enig gevoel voor fatsoen?’

Toen Kyoko te lang weg was, was Toya door het bos gerend en vervloekte hij zijn eigen koppigheid omdat hij haar niet had gestalkt om mee te beginnen. Haar geur volgend, niets had hem voorbereid op wat hij had gevonden ... ze stond daar als een godin. Haar borst ging omhoog met haar armen terwijl ze haar shirt over haar naakte lichaam naar beneden trok. Toya was bevroren.

Natuurlijk hoorde hij haar zeggen: “Draai je om,” maar dat betekende niet dat hij het kon. Al zijn verhitte bloed was zojuist naar zijn buik gestroomd en hij kon niet bewegen. Terwijl zijn blik heel langzaam over haar lichaam bewoog, kwam het eindelijk op haar gezicht te rusten. Oh verdorie, hij had die blik eerder gezien. Wetende dat ze op het punt stond haar Taming-spreuk op hem te gebruiken, draaide Toya zich om. Hij hoorde haar achter zich mopperen, iets over ... Bewakers zonder manieren.

Terwijl hij dat beeld in zijn geheugen verbrandde, trok iets zijn aandacht. Hij kon Kyoko's geur sterk ruiken, maar er hing een andere geur bij. Er verschenen zilveren vlekjes in Toya's gouden ogen toen hij zich langzaam omdraaide om ervoor te zorgen dat ze aangekleed was zodat hij bewegingsvrijheid had. Hij liep naar haar toe in de hoop dat hij ongelijk had. Hoe dichter hij bij Kyoko kwam, hoe sterker de geur.

Kyoko stond heel stil en wachtte tot hij klaar was. Ze wist dat hij zijn broer aan haar rook. Alle bewakers hadden verbeterde zintuigen en na al die tijd probeerde ze nog steeds te wennen aan dat enge feitje. Ze verstijfde toen Toya dichterbij kwam en voelde een lichte paniek toen hij zijn wang bijna tegen de hare legde en inademde. Toen pakte hij haar kin en draaide haar gezicht naar het zijne, starend naar haar mond.

Toya zag haar rillen en kon haar aanhoudende angst ruiken. “Kyoko, was Kyou hier bij jou?” Toen ze knikte, keek hij weer naar haar mond, zijn ogen vernauwden zich op haar lippen: “Heb je hem gebeten?”

Kyoko was zo verrast toen hij dat zei ... haar knieën knikten bijna. Toen ze over de vraag nadacht en zichzelf mentaal zag bijten in de meest gevreesde bewaker in het land, begon ze te lachen.

“Nee, Toya, ik heb hem niet gebeten! Ik was aan het baden en dobberde in het water met mijn ogen dicht. Toen ik ze opendeed, lag hij daar, praktisch bovenop me en ...” Haar stem zakte naar bijna een gefluister terwijl ze haar schouders ophaalde, “hij kuste me.” Kyoko stopte met lachen toen ze zag dat het zilver het goud in Toya's irissen overheerste.

Toya greep haar bij de schouders en schudde haar, ze moest precies weten wat er gebeurde. “Kyoko, heeft hij nog iets anders gedaan? Vertel het me nu!” Hij voelde de paniek in hem toenemen bij de gedachte dat Kyou Kyoko kuste ... wat dacht hij in godsnaam.

На страницу:
1 из 7