bannerbannerbanner
Banden Die Binden
Banden Die Binden

Полная версия

Banden Die Binden

текст

0

0
Язык: nl
Год издания: 2019
Добавлена:
Настройки чтения
Размер шрифта
Высота строк
Поля
На страницу:
3 из 3

Angel’s lippen gingen uiteen toen ze de donkere ogen gevuld zag met tranen. “Oh mijn god Hunter…. het spijt me zo. Had het me maar verteld…. dan was ik eerder teruggekomen.”

‘Ik wilde niet dat je me zo zou zien.’ bekende hij terwijl ze haar armen voor de derde keer, in het laatste halfuur, om hem heensloeg.

Hij liet de liftdeur los en liet hem dicht glijden en drukte op de stop knop. Terwijl hij zijn handpalmen tegen haar rug legde, kon Hunter zich niet meer beheersen en trok haar dicht tegen zich aan, de geur van haar haren liet de pijn in hem opborrelen. Deze pijn had niks te maken met het verlies van zijn moeder.

Angel wilde niets liever dan hem troosten, maar zodra hun lichamen elkaar raakten, voelde ze dat Hunter haar tegen de wand van de lift aan had gedrukt en een van zijn benen tussen haar dijen had gedrukt waardoor ze allebei weer in vuur en vlam stonden.

‘Oh mijn god, Angel,’ mompelde Hunter tegen de zachte huid in haar nek terwijl hij de hitte van haar middel door zijn kleding heen. Hij drukte zijn dij tegen haar aan, hief zijn hoofd op en ving haar lippen in een gefrustreerde kus. Zijn handen gleden langs haar armen naar beneden om haar handen te pakken. Hij liet zijn vingers door de hare glijden, drukte ze tegen de muur. Hij kende haar goed genoeg om te weten dat ze wel van een beetje dominantie hield. Als dit bijna als seks werd beschouwd, waren ze al heel lang geliefden.

Eerst kuste Angel hem terug, ze was zichzelf verloren door de passie die hij veroorzaakte maar ineens flitste het beeld van Ashton door haar hoofd en ze draaide haar hoofd en verbrak de kus. Ze kreunde zachtjes toen hij in haar nek ademde. Ze trok haar handen uit de zijne, drukte ze tegen zijn borst en duwde hem weg.

‘Hunter’, Angel keek naar de grond, bang om in zijn ogen te kijken. “Het spijt me. Ik…”

“Sstt,” hij legde zachtjes zijn vinger onder haar kin en tilde hem op zodat ze hem aankeek. Hij wist wel waarom ze stopte. Ashton Fox had al verloren…. ze wist het alleen nog niet. Zijn ogen werden aantrekkelijk donker terwijl hij naar haar ongecontroleerde ademhaling luisterde veroorzaakt door een simpele kus.

“Heb er geen spijt van…. je zou nooit spijt moeten hebben omdat je van me houdt. Ik weet tenminste dat je me hebt vergeven dat ik je niet over onze moeder had verteld.” Hunter liet haar los, dwong zichzelf achteruit te gaan en op de knop te drukken zodat de liftdeuren zouden opengaan.

Ze wist dat hij over zijn moeder zou praten als hij daar klaar voor was. Angel draaide zich om en vluchtte de lift uit, ze vertrouwde haarzelf niet alleen met hem. Toen ze zeker wist dat hij weg was vertraagde ze haar stappen.

Arme Hunter…. en Ray. Ze waren altijd zo lief geweest voor hun moeder en zij hield zielsveel van hen. Angel herinnerde zich dat zij vaak had gewenst dat zij en haar moeder ook zo’n relatie hadden. Maar haar moeder was als een vreemde voor haar…. altijd al geweest.

Toen de liftdeuren achter haar sloten legde Hunter zijn handen tegen dezelfde muur waar hij Angel net tegenaan had gehouden…. gefrustreerd. Alsof tot tien tellen zou helpen. Hij sloot zijn ogen en hij deed het toch. Hij probeerde zijn ademhaling weer onder controle te krijgen. Toen hij zijn hoofd oprichtte en zijn ogen opende was hij weer volledig kalm.

Hij klapte zijn mobiele telefoon open en toetste het nummer van Tristian in om hem te vertellen dat zijn zus in haar kamer was. Hunter fronste toen hij zag dat hij geen bereik had met zijn telefoon.

Angel liep haar kamer binnen en glimlachte omdat alles nog hetzelfde was zoals zij het had achtergelaten toen ze was verhuisd. Ze liet zich met een blije zucht vallen op het bed en sloot haar ogen. Zodra ze dat deed, kwam wat Hunter en zij net in de lift hadden gedaan terug en zette haar lichaam in vuur en vlam.

Ze was al zolang weg dat ze had gedacht dat hij haar niet mer zou willen. Tristian was gaan daten…. waarom had Hunter dat niet gedaan?

Toen ze begon te daten met Ashton…. probeerde ze de herinneringen aan Hunter en Tristian zoveel mogelijk te stoppen. Maar nu ze terug was, voelde het alsof haar hart verscheurd werd. Ze was al zo lang verliefd op allebei dat dat de reden was geweest om te gaan daten met Ashton…. om te vergeten. Maar toen Hunter haar net in de lift aanraakte, had dit haar ergste angst bevestigd…. ze was niet verliefd op Ashton Fox en hij zou haar nooit het gevoel kunnen geven zoals Hunter dat deed.

Ze drukte haar handpalm tegen haar onderbuik en liet hem langzaam tussen haar benen glijden, haar lichaam kronkelde toen ze dat deed. Ze sloot haar ogen toen het beeld van Hunter vervaagde en werd vervangen door de herinnering aan de warme aanraking van Tristian.

Hoofstuk 3 “Jaloezie”

Het was bijna donker toen Tristian de zachte muziek overschakelde naar alternatieve rock en vervolgens pakte hij de fles wijn die hij in de Tiki bar had verborgen. Toen hij drie glazen pakte kwam er een flauwe glimlach op zijn lippen. Hij had enige tijd geleden de geheime wijnkelder van zijn opa gevonden in de geheime gangen die door en onder het enorme gebouw liepen.

De andere familieleden wisten hier niks van en hij was blij dat zijn opa dit geheim gehouden had. Nu had hij zijn eigen geheimpje en de tot nu toe was er slechts één persoon die het wist, Angel, zij was niet het type om de met spinnenwebben behangen gangen te gaan verkennen.

Hij zag Ashton binnenkomen via de zijingang, riep en zwaaide naar hem. “Het is tijd om de familie te ontmoeten.’ Tristian leidde hen naar de gedekte picknicktafels waar de tweeling indruk probeerde te maken op Stacey.

“Oké. Ik ben nog niet begonnen met drinken en ik zie nu al dubbel, “ grapte Ashton in de hoop dat het een goeie ijsbreker zou zijn.

Toen ze hen hoorden, keken Damien en Devin allebei op en zagen de fles wijn en volgde die terwijl Tristian die op tafel zette.

‘Hé, dat is een fles uit de geheime voorraad van opa. Ik heb opa en onze vader er een tijdje geleden samen van zien drinken.’ Devin greep de fles en keek nieuwsgierig naar de kurk. “Waar heb je deze in hemelsnaam gevonden?”

Voordat Tristian kon antwoorden, knikte hij naar Ashton. “Tristian?, waar heb je hem voor meegenomen? We hebben een andere man nodig, net zoals we een gat in ons hoofd nodig hebben.” Hij liet zijn arm om Stacey glijden terwijl zijn broer werd afgeleid.

“Haha,” Tristian zette de glazen neer. ‘Ik wil je graag voorstellen aan Ashton Fox…. de vriend van Angel.’ Hij wees met zijn vinger toen hij Ashton voorstelde. ‘En dit zijn Devin en Damien, onze neven…. samen met Stacey, die ze komt pesten als ze tijd heeft.’ Hij knipoogde naar Stacey en wist dat ze het niet zou ontkennen.

Ashton stak zijn hand uit, hij was bang dat de tweeling zijn vingers zouden breken met hun stevige handdrukken. Hij bewoog zijn hand om het bloed weer te laten stromen, hij glimlachte en zei: ‘Angel heeft me veel over jullie verteld, leuk om jullie eindelijk te ontmoeten.’

‘Dus onze kleine Angel heeft je verteld over haar graag kussende neven?’, vroeg Damien met een strak gezicht.

‘Ja, ze heeft me ook verteld over de bloedneus die je als dank hebt gekregen,’ zei Ashton op een serieuze toon, zo niet een beetje verveeld.

Ashton stak zijn hand uit en probeerde niet te huiveren toen de tweeling in beurten bijna zijn vingers brak met hun greep. Hij boog zijn hand om het bloed weer te laten stromen, hij glimlachte en zei: 'Angel heeft me veel verteld over jullie. Het is goed om eindelijk de tweeling te ontmoeten. '

'Dus onze kleine engel heeft je verteld over haar favoriete kussende neven?' Vroeg Damien met een strak gezicht. alsof het nodig was om de testosteron te verhogen…. dan is het maar zo.

Tristian lachte hard en sloeg Ashton op zijn rug: “Goed zo jongen, pak hem maar aan.”

‘Ben je serieus?’ vroeg Stacey lachend naar Tristian terwijl ze één van de wijnglazen pakte die Devin net had ingeschonken.

“Bijna nooit…. voor zover ik weet.” Damien pakte zijn glas en nam een flinke teug. Het was triest om te zien dat Angel er weer een nieuwe lijfwacht bij had gekregen. Was de Indiaanse brigade niet genoeg?

Tristian negeerde de tweeling en tikte Ashton op de schouder om hem te laten stoppen met staren. “Daar zijn oom Robert en zijn vrouw Diane, “ zei hij wijzend naar het stel dat net in de jacuzzi stapte. ‘Ze hebben om een of andere reden geen kinderen meer gekregen na de tweeling.’ Hij probeerde niet te lachen toen Tristian wegliep.

“Wie is je vriend?” Tiffany kwam naar hen toe, legde haar knie naast die van Devin en leunde erop alsof ze zich verveelde maar ze was wel nieuwsgierig. Ze had een baby blauwe bikini aan die zeker een paar maten te klein was en ze droeg om haarmiddel een doorzichtige omslagdoek.

Ze tikte Devin op zijn oor toen hij zijn hoofd draaide om naar haar borsten te staren. “Eeww, stop daarmee viespeuk.”

“Geef het op Tiff, hij is bezet,” zei Devin op medelijdende toon en knipoogde naar haar. “Ik denk dat je met mij zit opgescheept.” Hij gromde toen hij zag dat Damien Stacey probeerde te kussen. “Verdomme, Damien, kan ik me dan geen minuutje omdraaien?”

De tweeling leunde naar elkaar om ruzie te maken, Stacey zat nog steeds tussen hen in. Ze legde haar zachte hand bij elk op de schouder en duwde. “Stoppen nu allebei, ik zweer dat ik anders weer naar huis ga”, waarschuwde ze de tweeling.

“Tiffany, dit is Ashton…. Angel’s gast voor deze week,’ opzettelijk noemde Tristian Ashton een gast en geen vriend. Misschien probeerde Tiffany Ashton wel te versieren…. wie was hij dan om haar te stoppen? “Tiffany is onze jongste nicht, ze heeft hier nog ergens een broer en een zus rondlopen.’

‘Ze zijn met hun vrienden in het zwembad,’ prevelde Tiffany net zo chagrijnig als Devin. Ze rolde met haar ogen, pakte de hand van Devin vast en trok hem uit de stoel. “Kom op, laten we nat worden.”

“Zeker,” Devin sloeg Stacey op haar achterste terwijl hij haar naar het zwembad volgde.

Ashton trok een wenkbrauw op, maar beet op zijn tong, hij wilde nu even niks zeggen. Bovendien zou de familie hem in de maling nemen als hij nu zou zeggen wat hij in gedachten had.

Tristian wees naar een donkerharig meisje dat de trap opklom van de hoge duikplank. ‘Dat is Paris, de oudere zus van Tiffany. De vreemde man die achter haar de trap opklimt is waarschijnlijk haar nieuwe speeltje voor deze week, ik heb hem nog nooit eerder gezien.’ Hij draaide zich om in zijn stoel en keek naar de andere kant van het zwembad. ‘En één van die twee mensen die bezig zijn in het peuterbadje, is hun broer Justin.’

‘Wat zit er hier in de wijn?’ vroeg Ashton, hopend dat het klonk als een grapje.

“Waarom denk je dat ik niet drink?” Tristian lachte, hij begon Ashton steeds aardiger te vinden…. soms was het leven slecht. “Hun moeder zal zo ook wel komen, tante Carley.

Omdat hij niet wilde dat Damien het hoorde leunde hij naar Ashton toe en zei fluisterend: ‘Tenminste, als ze niet te dronken is om te lopen.’

“Ik wed dat ze daar aankomt,” Ashton knikte naar de ingang terwijl hij rondkeek op zoek naar Angel. De dame van middelbare leeftijd zag eruit zoals de meisjes, maar haar haar was korter en ze had heel erg veel make-up gebruikt. Ze zag er nogal moe uit…. of wacht even…. was ze nou aan het wankelen?

“Ja …. dat is ze. Ik wed dat ze regelrecht naar de drank gaat.” Tristian maakte een winnend belgeluid toen Carley een fles koninklijke wijn van de Tiki bar pakte en meenam naar een loungestoel, ze nam niet eens de moeite om een glas mee te nemen.

‘En wie is dat?’ vroeg Ashton wijzend naar de ingang en een meisje zag staan van Angel’s leeftijd met lang bruin haar en een blanke huid.

‘Dat is onze andere nicht,’ Tristian verliet zijn stoel en liep het meisje tegemoet. Hij wist dat Ashton uit zijn dak zou gaan; hij bukte zijn hoofd en gaf Shae een lange hartstochtelijke kus. Toen hij dacht dat deze show goed genoeg was, ademde hij tegen haar lippen. ‘Word niet boos op mij…. maar ik heb Angel’s vriend verteld dat je ons nichtje was. Is hij al van zijn stoel gevallen?’

Shae giechelde: “Nee maar is hij altijd zo bleek?”

Tristian keek over zijn schouder n stikte bijna van het lachen toen hij zag dat Ashton gauw de andere kant opkeek alsof hij niks gezien had. ‘Oké, we laten hem met rust.’ Tristian pakte haar bij de hand en leidde haar naar de tafel en zag dat Damien en Stacey in het zwembad waren bij Devin.

“Dit is mijn nicht Shae,” hij greep naar zijn ribben waar Shae hem net een elleboog in had gegeven. “Ik bedoel mijn vriendin Shae,” glimlachte hij schuldig.

Ashton deed zijn armen over elkaar en keek naar hen. “ Waar is die zuster van jou? Ik krijg opeens de drang om me achter iemand te verstoppen.”

“Maakt mij broer het je erg lastig?” Vroeg Angel die achter hem stond. Ze glimlachte naar Shae, ze had alles gehoord wat Tristian had gezegd dat Shae een nichtje was.

‘Godzijdank,’ Ashton boog zijn hoofd achterover toen Angel naar beneden bukte en hem een lichte kus op zijn lippen gaf. Hij was opeens jaloers omdat de kus niet half zo gepassioneerd was als de kus die ze Hunter had gegeven. “Ik weet dat het nog een paar uur duurt voordat ik eenentwintig word, maar je broer probeert me nu al dronken te voeren.”

Hij trok haar naast zich en keek achter haar of Hunter niet toevallig achter haar aankwam. Toen zag hij een man leunend tegen de Tiki bar staan die naar hen keek, hij fronste zijn wenkbrauwen en dacht dat het Hunter was…. hij zag dat dit niet zo was. Deze man was ook een Indiaan, maar iets in hem deed hem denken dat deze man gevaarlijker was dan de Indiaan die hij al had ontmoet.

Ray nam niet de moeite om weg te kijken, in plaats daarvan staarde hij naar Angel’s vriendje. Terwijl hij hem een koele blik toewierp liep hij recht op hen af…. het oogcontact niet onderbroken. Angel zag zijn blik en hij liet zijn blik verzachten door haar aan te kijken, het maakte hem niks uit wat Ashton van hem dacht.

Angel’s ogen lichten onmiddellijk op. “Oh kijk, het is Ray!”

Ze begon zich los te maken van Ashton zodat ze naar hem toe kon lopen maar Ashton pakte haar hand steviger vast en hield haar tegen. Ze beet ongeduldig op haar onderlip, ging weer zitten en glimlachte en wachtte dat Ray bij hen was.

Tristian zag de onhandige manoeuvre en fronste zijn wenkbrauw. Angel zou een knuffel van Ray willen nadat ze hem zolang niet had gezien, dus waarom was Ashton zo bezitterig? Hij stond op om Ashton te zeggen dat hij zich niet zo lullig moest gedragen, het was niet cool, maar zijn lippen gingen over in een glimlach toen Ray recht op haar afliep en haar een knuffel gaf.

Tristian zag de ongelukkige blik op het gezicht van Ashton en hoopte dat dit genoeg was voor een stevige ruzie.

‘Het is goed om je terug te zien in Sanctuary,’ zei Ray, haar langer vasthoudend dan normaal was, alleen maar om haar vriend boos te maken. Hij ging zelfs nog iets verder en gaf haar een kus op de wang voordat ze zich langzaam los maakte. Zijn ogen kleurden donkerder terwijl hij in haar blauwe ogen staarde. “Als je hand verdoofd is, vertel het me dan…. dan zal ik zijn vingers breken.”

“Heh?” Zuchtte Angel toen ze besefte waar hij het over had. Eigenlijk begon haar hand wel verdoofd te voelen. “Oh nee hoor,” ze kneep even zachtjes in de hand van Ashton alsof het haar helemaal geen pijn deed, en knipoogde naar Ray. “Hij geeft mij geen problemen, dit is mijn vriend Ashton.”

Ze glimlachte geruststellend, wetend dat Ray echt de vingers van Ash zou breken als ze iets anders had gezegd. Hij had haar altijd heel goed beschermd.

Er kwam een herinnering naar boven bij Angel van een van die keren dat hij haar beschermde. Ray had Hunter en Tristian een flink pak slaag gegeven toen ze haar in de oude eik hadden laten klimmen die over de vijver hing. Hij had haar al vaker verboden om dit te doen en kwam net op tijd om haar op te vangen toen ze van een hoge tak viel die niet boven het water hing.

Ray negeerde volledig dat hij aan Ashton werd voorgesteld. “Het is goed dat je naar huis bent gekomen, Angel. Misschien komt de wens van je oma uit en blijf je.” Hij boog zich om dichtbij haar oor te komen alsof hij iets wilde fluisteren, maar zijn stem was luid genoeg zodat iedereen het kon horen. ‘Ik heb later een verrassing voor je.’ Ray wierp haar een geheimzinnige glimlach toe en knikte naar Tristian en Shae. Zonder nog iets te zeggen liep hij om het enorme zwembad heen de achteringang uit.

“Nou zeg die bijt”, pruilde Angel. “Waarom bleef hij niet langer hier?”

‘Hij zal je verrassing wel gaan ophalen,’ zei Tristian, hij wist waar Ray naar toe ging.

Terugkerend naar de picknicktafel ging Angel naast Ashton zitten en wreef afwezig over haar hand toen hij die eindelijk losliet. Ze wilde hem vragen waarom hij zo hard in haar hand had geknepen, maar besloot dit niet te doen terwijl ze naar Shae keek. Als Ashton gemeen wilde zijn…. dan zou hij genegeerd kunnen worden. Ze had zin om te feesten, ze zag haar favoriete vriendin nu pas weer sinds ze waren geland boven op de berg.

“Dus mijn broer heeft zich wel gedragen, of heeft hij al die tijd tegen mij gelogen?” Vroeg Angel plagend.

‘Waarschijnlijk heeft hij gelogen,’ Shae keen naar Tristian en knipoogde toen ze opstond. ‘Ik denk dat ik je zusje voor een minuutje ga meenemen zodat we even kunnen bijpraten.’

“Wat? Kun je niet roddelen in ons gezelschap?’ Vroeg Tristian, blij dat Angel een reden had om even weg te komen bij Ashton en Shae een reden had om zich niet aan hem vast te klampen. Hij had Shae eigenlijk uitgenodigd zodat Angel nog een reden had om weer naar huis toe te komen.

“Dan is de lol eraf,” vertelde Shae hem met een ondeugende trek om haar lippen.

“Goed. Uiteindelijk, heb ik jou eerst van haar gestolen,” gaf hij zonder wroeging toe. Shae liep rond de tafel en pakte Angel’s handen en rukte haar weg alsof ze een paar schoolmeisjes waren.

Tristian keek naar Ashton en zag dat zijn persoonlijkheid zo veranderlijk was als dag en nacht. Ashton’s lippen vormden dunne lijntjes en hij voelde bijna zijn woede in golven van hem afrollen.

Hij zuchte opgelucht omdat hij eindelijk weer een reden had gevonden om Ashton Fox niet te mogen. Het leek erop dat deze jongen gewoonweg niet kon delen. Dat bevestigde alleen maar dat Tristian er alles aan ging doen om zoveel mogelijk tijd met Angel door te brengen zolang ze hier waren.

Конец ознакомительного фрагмента.

Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

Конец ознакомительного фрагмента
Купить и скачать всю книгу
На страницу:
3 из 3