Текст книги

Морган Райс
Begeerd

Begeerd
Morgan Rice

De Vampierverslagen #5
Herenigd met haar ware liefde Caleb, hebben ze samen een rustige, romantische tijd die ze eerder niet hebben gehad. Ze besteden hun sprookjesachtige tijd in de stad Parijs, en bezoeken de meest romantische plekken. Hun liefde wordt steeds dieper. Caitlin besluit de zoektocht naar haar vader op te geven zodat ze van deze tijd en plaats kan genieten en haar leven met Caleb kan doorbrengen. Caleb neemt haar mee naar zijn middeleeuwse kasteel aan de zee, en Caitlin is gelukkiger dan ze ooit had durven dromen.

Maar hun romantische tijd samen zal niet eeuwig duren, en er gebeuren dingen die hen dwingen uit elkaar te gaan. Caitlin wordt opnieuw herenigd met Aiden en zijn verbond, met Polly en met nieuwe vrienden. Ze focust zich op haar training en op haar missie. Ze wordt voorgesteld aan de weelderige wereld van Versailles, en ziet kleding en rijkdom waar ze nog nooit van had gedroomd. Met eeuwige banketten, feesten en concerten is Versailles een wereld op zich. Ze wordt herenigd met haar broer Sam, die ook terug in de tijd is gegaan en die ook dromen over hun vader heeft.

Maar het is niet allemaal zo mooi als het lijkt. Kyle heeft ook terug in de tijd gereisd, deze keer met zijn kwaadaardige trawant Sergei, en hij is meer vastberaden dan ooit om Caitlin te doden. Sam en Polly raken steeds dieper verzeild in ziekelijke relaties, wat dreigt alles om hen heen te vernietigen.

Terwijl Caitlin een ware, geharde strijdster wordt, komt ze steeds dichter bij het vinden van haar vader en het mythische Schild. De actievolle climax neemt Caitlin mee in een wervelwind door de belangrijkste, middeleeuwse locaties van Parijs, op jacht naar aanwijzingen. Maar om dit tijdperk te overleven moet ze dingen doen waar ze zich nooit van had voorgesteld dat ze die kon. En de hereniging met Caleb zal de hardste keuzes en offers van haar leven vereisen.

Morgan Rice

Begeerd (Boek #5 van De Vampierverslagen)

Over Morgan Rice

Morgan Rice is de bestsellerauteur van DE VAMPIERVERSLAGEN, een serie voor jongvolwassenen die bestaat uit elf boeken (en er worden nog meer delen geschreven); van de bestsellerserie DE OVERLEVINGSTRILOGIE, een post-apocalyptische thriller waarvan tot nu toe twee boeken zijn verschenen; en de #1 epische fantasy-bestsellerserie DE TOVENAARSRING, waarvan nu dertien boeken zijn verschenen (en er worden nog meer boeken geschreven).

Morgans boeken zijn verkrijgbaar als audioboek en boekvorm, en er zijn vertalingen verkrijgbaar in het Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Japans, Chinees, Zweeds, Nederlands, Turks, Hongaars, Tsjechisch en Slowaaks (en er komen meer talen aan).

VERANDERD (Boek #1 van de Vampierverslagen), ARENA EEN (Boek #1 van de Overlevingstrilogie), EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (Boek #1 van de Tovenaarsring) en DE OPKOMST VAN DE DRAKEN (Boek #1 in de serie Koningen en Tovenaars) zijn gratis te downloaden!

Morgan hoort graag van jullie, dus bezoek www.morganricebooks.com om je voor de nieuwsbrief in te schrijven, een gratis boek te ontvangen en gratis spullen te winnen, de gratis app te downloaden en daarmee het laatste, exclusieve nieuws te lezen. Volg haar ook op Facebook en Twitter om in contact met haar te blijven!

Lof voor DE VAMPIERVERSLAGEN

“Rice trekt je meteen in het verhaal en laat je niet meer los, door haar gebruik van een beschrijvende kwaliteit die uitstijgt boven het simpelweg beschrijven van de scène… Goed geschreven en leest razendsnel weg.”

    – Black Lagoon Reviews (over Veranderd)

“Een ideaal verhaal voor jonge lezers. Morgan Rice geeft er een erg interessante draai aan… Verfrissend en uniek. De serie draait om één meisje… een buitengewoon meisje!..Makkelijk te lezen, maar met een extreem hoog tempo. Ouderlijk toezicht geadviseerd”

    – The Romance Reviews (over Veranderd)

“Greep mijn aandacht vanaf het begin en liet die niet meer los… Dit verhaal is een geweldig avontuur met een hoog tempo en vol actie, meteen vanaf het begin. Je zult geen enkel saai moment tegenkomen.”

    – Paranormal Romance Guild (over Veranderd)

“Boordevol actie, romantiek, avontuur en spanning. Zorg dat je dit boek in handen krijgt en word steeds weer opnieuw verliefd.”

    – vampirebooksite.com (over Veranderd)

“Een geweldige verhaallijn, en dit is écht het type boek dat je ‘s avonds maar moeilijk neer kunt leggen. Het einde was een cliffhanger die zó spectaculair is dat je meteen het volgende boek wilt lezen, zodat je erachter komt hoe het verdergaat.”

    – The Dallas Examiner (over Geliefd)

“Een boek dat zich kan meten met TWILIGHT en VAMPIRE DIARIES, en dat ervoor zorgt dat je het in één ruk uit wilt lezen. Als je van avontuur, liefde en vampiers houdt, is dit een boek voor jou!”

    – Vampirebooksite.com (over Veranderd)

“Morgan Rice bewijst opnieuw dat ze een extreem getalenteerde verhalenvertelster is… Dit boek spreekt een breed publiek aan, waaronder jongere fans van het vampiers/fantasygenre. Het eindigt met een onverwachte cliffhanger waar je versteld van zult staan.”

    – The Romance Reviews (over Geliefd)

Boeken van Morgan Rice

KONINGEN EN TOVENAARS

DE OPKOMST VAN DE DRAKEN (Boek #1)

DE OPKOMST VAN DE HELDHAFTIGE (Boek #2)

DE TOVENAARSRING

EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (Boek #1)

EEN MARS VAN KONINGEN (Boek #2)

EEN LOT VAN DRAKEN (Boek #3)

EEN SCHREEUW VAN EER (Boek #4)

EEN GELOFTE VAN GLORIE (Boek #5)

EEN AANVAL VAN MOED (Boek #6)

EEN RITE VAN ZWAARDEN (Boek #7)

EEN GIFT VAN WAPENS (Boek #8)

EEN HEMEL VAN SPREUKEN (Boek #9)

EEN ZEE VAN SCHILDEN (Boek #10)

EEN BEWIND VAN STAAL (Boek #11)

EEN LAND VAN VUUR (Boek #12)

EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN (Boek #13)

EEN EED VAN BROEDERS (Boek #14)

EEN DROOM VAN STERVELINGEN (Boek #15)

EEN STEEKSPEL VAN RIDDERS (Boek #16)

HET GESCHENK VAN DE STRIJD (Boek #17)