СтаВл Зосимов Премудрословски
DI HARI. Kaleresan pikaseurieun

DI HARI. Kaleresan pikaseurieun
StaVl Zosimov Premudroslovsky

Koléksi ieu nyaritakeun kahirupan lapisan panghandapna tina populasi anu kawasa, teu lengkep sareng kapinteran Rusia.Tapi jalma-jalma anu teu boga basa Rusia henteu resep sareng mendakan kabagjaan dina sagala hal.Teu aya politik, ngan aya kahirupan saderhana jalma-jalma musibah ieu. Aranjeunna mangrupikeun jiwa Rusia, dunya anu paralel sareng sepalarna di lebet pikeun sadayana.Maca teras nikmati, tapi moal kajepet. Novel ieu disukai ku Donald Trump…#Sadaya hak ditangtayungan..

DI HARI

Kaleresan pikaseurieun

StaVl Zosimov Premudroslovsky

© StaVl Zosimov Premudroslovsky, 2019

ISBN 978-5-0050-9666-1

Created with Ridero smart publishing system

SAHAMAT PERTAMA

catetan 1

dewa whistled

Saatos kuring nyerat ka indung kuring: «Kadieu gajih, salam ibu!», Kuring leumpang ka tempat hostel diajar lapar sareng panginten:

– Naon bedana antara Rusia sareng Amérika sareng urang Eropa?

– Sareng kanyataan yén aranjeunna hirup sareng pikir logis, urang teu abstrak. – Kuring ngajawab kuring sorangan sareng angkat. Abdi hoyong nginum – pikasieuneun sareng ngegel. Kuring bade, janten kuring ngaliwat gang kana jarak pager beton anu dipasang dina sababaraha industri industri. Kuring ningali éta jadi poék. Kuring ngadangu yén di sisi pager sanés aya jalma anu sepi, tapi nembak, teu tiasa ngusir. Kuring parantos ngajawab sami. Kuring ningali yén kantong kentang mabok tina hiji hal di sisi pager, dibungkus ogé pikeun kuring. Kuring mumbul, sareng kantong keuna ku miang tina anjing kawéntar, teu tinggaleun teu lami sateuacan kuring. Kuring angkat ka anjeunna, nalungtik anjeunna panasaran, sareng, henteu curiga atanapi mikiran nanaon, ngabahas anjeunna, sareng aya …, aya?! Di dinya anjeunna dibungkus ketat, komo dipencét ku sosis haseup. Tanpa mikir nanaon, kuring tarik, kaluar kantong ku apel Adam sareng, ngalungkeun kana taktak kuring, kuring ngagancangkeun dina laju Ferrari nuju ka hostel kuring, ngaleungitkeun anu sosis anu teu tiasa dilupakan di sapanjang jalan.

Abdi langsung badé diajar sareng hirup.

Naon kajadian harita?! Kuzya. Lee: anjeunna whistler, anjeunna balungan kentang kentang, anjeunna ogé asli Syktyvkar, anjeunna sumping ka sobatna sareng akherat: pituin Aldyrbaguy jurang, tegalan «Pasihan abdi tuang», anu peran kuring maénkeun dina inguan sareng nyarios teu Rusia.

– Dimana kantongna? Kuzya naros.

– Sareng anjeun tuang anjeunna? – panrima Ibrani parantos ngajawab pananya.

– Sareng whistled?

– Sareng anjeun..??

Teras datang perang anu bisu. Tapi jujur, sosis éta pait-ipis sareng ngeunah…

P.S.: Urang dijual lantai tina kantong ka kulawarga sareng dibanjir sagara kejahatan sareng kabodol… Sesi disambut ku bang…

catetan 2
Showdown Babi

Dinten anu sanés, pikeun henteu nyerah sési, aranjeunna ngajantenkeun kuring ka jajaran angkatan bersenjata Uni Soviét, nyaéta, dina tentara. Di dinya, dina sasih, kuring hilap kana naon anu kuring diajarkeun di pusat perawatan asuhan, taman kanak-kanak, di SMA, sareng di dua sakola vokasional kalayan jumlahna: tujuh ratus dalapan ratus ratus salapan puluh opat titik dua puluh opat ratus ratus, anu aya di kénca jalan-jalan ti janggut ka tempat botak, dimana kereta api jero taneuh

Kami nangtung, dugi we ampir tugas di lawang ka unit militer sareng ngaroko roko di lawang. Teras aya krisis di nagara gelut urang. Waktosna sesah, ngarokok tilu bungkus sabulan. Sareng bagéan kami ayana di gigireun koléktor koléktif «Bull udder» sareng ieu leres. Janten urang nangtung sareng ngaroko, sareng Baba Yaga peureum kaluar ti tukangeun tangkal. Bener, namina Jadwiga. Nya. – kami pikir, – hiji anak hayam anu lami, sanaos éta, urang ngimpi ngeunaan bushes sareng blackberries. Sareng anjeunna ngajerit, ngaganggu pikiran urang. Anjeunna pireu sareng buta.

– Oh, prajurit, ngabales, awww?!

– B, bodo, naon anu anjeun ngagedekeun, lami? Kami dalapan ratus dua sentimeter jauh ti anjeun?! Balik pager!!

– Salaku?

– Bes! – jawab panugas tugas deui. – Naon anu anjeun peryogi, sebutkeun, atanapi angkat wortel?

– Kuring, ucap anu lami pisan. – anjeun kedah dijual pikeun, – sareng mesem, – babi sakedik, Boryusenka. Kuring bakal nempatkeun moonshine dina tabél, malah masihan ka kuring.

– Naon sareng anjeun ayeuna? Kuring naros, lalaki anu ningali babi ngan di kebon binatang, tapi pikeun sababaraha alesan aranjeunna disebut hippos.

– Salaku?

– Dras!! Naon anu dibawa sareng anjeun?? Kuring ngulang deui dina sora.

– Kuring bakal masihan anjeun sababaraha babi … – tanpa nguping atanapi henteu ngartos patarosan kuring, anu saurang jawabanana.

– Anjeunna, sapanjang perjalanan, mabur agaric gluttonous.. – Kuring nyarankeun, di hareup para komén kuring.

– Sareng dimana anjeun cicing? – naroskeun ka réréncangan

– Sareng anjeun sumping ka kampung sareng naros ka Yadu, jalan-jalan urang belet.

– Naon? Arsénis, atanapi naon? Kuring ngajerit kana ceuli, sapertos kana mikropon.

– Henteu, sayang! Hehe.. Tanya Yad Vigu!!

– Sareng iraha sumping? – naros ka comrade.

– Sareng di sabtu minggu, beurang! Kuring mah ngan ukur ngabawa anjeunna. – diwaler si nini sareng angkat ngumpulkeun bushes héjo spiky.

Bérés, kuring naroskeun ka batur sapagawean.

– Rukun, naha anjeun meuncit babi?

– Tangtosna. Kuring cicing di kota tegalan koléktif.

Minggu parantos dugi. Urang kabur kana AWOL ngalangkungan pojok pager. Kami ngahontal kampung tanpa masalah sareng teu hésé pikeun kami mendakan gubug anjeunna, utamina saprak ngan aya lima imah di kampung, sareng asrama sareng para pangungsi, pangirangan. Kadieu hartosna ka dirina. Sareng anjeunna sareng roti roti, sareng uyah, bahkan goofer kapanggih. Urang tuang tuangeun alam sareng nginum deui.

– Leres, awéwé kolot? – babaturan dikawitan. – dimana babi?

– Sumuhun anjeunna babi, anu dipikacinta di lumbung. anjeunna ngawaler sareng angkat ka kamar. Anjeunna nyandak kaluar bungkusan satengah meter. Ieu muka jeung ngagambar pedang abad ka kalima SM, katingalina ti umur na. Rusty, rusty sareng gagang dibungkus dina pita listrik.

– Di dieu, putra, ieu kasép ku Yusup, balik deui dina Perang Dunya I Grant. Nalika di pabrik daging, anjeunna nempuh sareng motong sadayana: bahkan sapi sareng hayam.

Kuring ngarasa teu sabar ningali Stakhanovsky nya, tampilan transparan. Babaturan nyandak péso tina panangan nyonya…