Detektif Edan. Detektif lucu

Добавлено 09.01.2020
Жанр: Юмор и сатира
Год издания: 2020
Оценка: 0.0
Рецензии в лоцмане: нет рецензий
Скачать: pdf, a6.pdf, epub, fb2, fb3, rtf.zip, txt, txt.zip
Аннотация

Ing Inggris ana detektif, Sherlock Holmes lan Dr. Watson; Ing Eropa — Hercule Poirot and Hastings; ing AS, Niro Wolfe lan Archie Goodwin.
Lan ing kene, Rusia, yaiku Klop umum lan asisten, perusahaan, Incifalapat.
Bebarengan ora bakal ndeleng saben liyane, nanging iki ora mandhegake investigasi kasus pidana…
Novel iki disenengi Putin.
# Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Полная версия

Читать онлайн


Отзывы о книге Detektif Edan. Detektif lucu
Нет отзывов
Добавить отзыв

Чтобы добавить отзыв Вам нужно зарегистрироваться или авторизироваться