ING DINA. Bebener Humorous

Добавлено 28.12.2019
Жанр: Юмор и сатира
Год издания: 2019
Оценка: 0.0
Рецензии в лоцмане: нет рецензий
Скачать: pdf, a6.pdf, epub, fb2, fb3, rtf.zip, txt, txt.zip
Аннотация

Koleksi iki nyritakake babagan umur lapisan paling rendah saka Rusia sing kuat, ora lengkap lan sumber daya Rusia.
Nanging wong-wong sing ora duwe omah Rusia ora semangat lan nemu kabungahan ing kabeh.
Ora ana politik, mung ana urip sing gampang kanggo wong-wong iki. Dheweke minangka jiwa Rusia, jagad sing podo karo lan sebagean ing kene mbukak kanggo kabeh.
Waca lan seneng, nanging aja kejiret. Novel iki disenengi dening Donald Trump…
#Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..

Полная версия

Читать онлайн


Отзывы о книге ING DINA. Bebener Humorous
Нет отзывов
Добавить отзыв

Чтобы добавить отзыв Вам нужно зарегистрироваться или авторизироваться