DI HARI. Kaleresan pikaseurieun

Добавлено 27.12.2019
Жанр: Юмор и сатира
Год издания: 2019
Оценка: 0.0
Рецензии в лоцмане: нет рецензий
Скачать: pdf, a6.pdf, epub, fb2, fb3, rtf.zip, txt, txt.zip
Аннотация

Koléksi ieu nyaritakeun kahirupan lapisan panghandapna tina populasi anu kawasa, teu lengkep sareng kapinteran Rusia.
Tapi jalma-jalma anu teu boga basa Rusia henteu resep sareng mendakan kabagjaan dina sagala hal.
Teu aya politik, ngan aya kahirupan saderhana jalma-jalma musibah ieu. Aranjeunna mangrupikeun jiwa Rusia, dunya anu paralel sareng sepalarna di lebet pikeun sadayana.
Maca teras nikmati, tapi moal kajepet. Novel ieu disukai ku Donald Trump…
#Sadaya hak ditangtayungan..

Полная версия

Читать онлайн


Отзывы о книге DI HARI. Kaleresan pikaseurieun
Нет отзывов
Добавить отзыв

Чтобы добавить отзыв Вам нужно зарегистрироваться или авторизироваться