Freak Soviet. Fantasi lucu

Электронная книга
Добавлено 27.12.2019
Жанр: Юмор и сатира
Год издания: 2019
Оценка: 0.0
Рецензии в лоцмане: нет рецензий
Скачать: pdf, a6.pdf, epub, fb2, fb3, rtf.zip, txt, txt.zip
Аннотация

Ing kene, mutan nuklir saka zona Chernobyl, sing diarani GALUPY, nyerang mutan Chelyabinsk, sing diarani BLACKS. Lan nggawa wong-wong mau, sparrow botak saka situs tes nuklir Semipalatinsk, jenenge, STASYAN, sing dadi kanca karo mutan tunggal, jenenge, Gryzha Gemoroev… Lan kabeh padha berjuang kanggo nyawane…
Novel favorit Putin.
# Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..

Полная версия

Читать онлайн


Отзывы о книге Freak Soviet. Fantasi lucu
Нет отзывов
Добавить отзыв

Чтобы добавить отзыв Вам нужно зарегистрироваться или авторизироваться