MUTANTI SOVIET. Implengan lucu

Добавлено 27.12.2019
Жанр: Русское фэнтези
Год издания: 2019
Оценка: 0.0
Рецензии в лоцмане: нет рецензий
Скачать: pdf, a6.pdf, epub, fb2, fb3, rtf.zip, txt, txt.zip
Аннотация

Di dieu, mutant nuklir ti zona Chernobyl, anu disebut GALUPY, nyerang mutan Chelyabinsk, anu disebut BLACKS. Sareng kéngingkeun aranjeunna, gandum samar tina situs uji nuklir Semipalatinsk, namina, STASYAN, anu gaduh babaturan sareng mutan tunggal anu séjén, namina, Gryzha Gemoroev… Sareng sadaya berjuang pikeun kahirupan…
Novel paporit tina Putin.
#Sadaya hak ditangtayungan..

Полная версия

Читать онлайн


Отзывы о книге MUTANTI SOVIET. Implengan lucu
Нет отзывов
Добавить отзыв

Чтобы добавить отзыв Вам нужно зарегистрироваться или авторизироваться